keskiviikko 11. syyskuuta 2013

©

Äsken päivälenkil aattelin vähä kuvailla ja opetella oikeesti niinku kuvaamaa eli nää kaikki on otettu "tv" asetuksel eli oon ite yrittäny ähltää asetusten kaa.. Ja muokkasin kuvia viellä koneella :) Lenkillä oli mukana Samu ja Vepa. Soni päätti kesken kuvausten käydä vähä omaa lenkkii.. perus Somppa -.- ois kiva saada mielipidettä näistä kuvista. Ja opin eilen vihdoinki tekee © :DDD Ja KYSYKÄÄ ois kiva saada niit kysymyksii ees muutamii viel nii voisin tehä kysymys postauksen :) !! 





 










 










4 kommenttia:

  1. Olen nyt jonkin aikaa vilkuillut välillä blogiasi kun olet tätä linkkaillut Facebookin kultsuryhmään. Kuvat ovat hienoja ja on hienoa, jos olet nyt alkanut opettelemaan kameran säätöjen itse valitsemista, tulevaisuudessa siis kuvat ovat luultavasti entistä parempia. Ainut asia, mistä voisin huomauttaa, on tekstit blogissasi. Voisit keskittyä hieman enemmän tekstin laatuun ja selkeyteen, esim pilkut, pisteet ja isot kirjaimet kondikseen ja ei ihan noin paljoa hymiöitä joka paikkaan niin olisi jo paljon mukavampi seurata blogiasi. :) Koda ja Soni ovat ihania kultsuherroja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huomautuksista ja mielipiteistä, yritän parantaa ja kehittyä. :)

      Poista
  2. http://tahmaisettassut.blogspot.fi/2013/09/haasteita-satelee.html <- Teidät on haastettu :)

    VastaaPoista
  3. Mä liityin vuorostani sulle lukijaks :) Hienoja kuvia, osa ehkä oli hieman ylivalottuneita? Noi haukotuskuvat oli aivan ihania :D Millä kalustolla kuvaat ? Söpöt koirat sul ! :--)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3