torstai 22. elokuuta 2013

Äkkilähtö

Eilen koulussa seilaisin koirat.com sivustoa ja huomasin että illalla (eilen) olisi Mäntläsässä agimöllit. No mä kysyn eka äitilt ja se sano et ei voi lähtee heittää ja soitin kaikki tutut jolla on auto läpi ja epätoivoisesti kaikki sao et ei pysty. Mutta onneksi Bettan pysty mut sinne viemään. Oli tosi kiva päästä pitkästä aikaa vähä juoksee agi kentälle. Soni oli ihan täpinöissään ku huomas et alan pakkaa laukkuu. Saatiin paikan päällä odotella n. 1h ennenkuin oli Sonin vuoro.. Oli pelottavaa olla eka. Otin kaks starttia. Eka rata meni yllättävän hienosti Soni kuunteli hyvin mutta A:lla ylösmeno kontakstista 5 virhe pistettä.. Noh ei voi mitää.. Toisella kieroksella Soni meni viel hienommin ku se muisti jo vähän rataa. Yhellä hypyllä Sonin tassu osu rimaa, mutta rima EI tippunnut ja siitä 5 virhepistettä.. Nämä molemmat radat oli viedeolla ja ennen palkintojen jakoa kävin listassa katsomassa ja SOnille oli laitettu toiselle radalle 10 vp. :/ Ja näytin videon tuomarille ja se pyys anteeks ja sano et "Viedeolta ei voi korjata.." Joten oltiin Sompan kaa 2. (Oikeesti 1.) !! <3 Hieno Soni !



Hieno vesikuppi



6 kommenttia:

  1. Hienosti..sun blogi on tosi kiva :) onko paljon näyttelyitä ja tokokisoja tulossa? :)

    VastaaPoista
  2. kiitos :) ! Toko kisoist ei viel tietoo ku Sonin kaa treenit kesken mut Kodan kaa 2,9 möllitoko ja Kodal kans ens kuus 3 näytelmää :)

    VastaaPoista
  3. sonista tulee vielä tokovalio :) ootteko menossa mihin näyttelyihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kodan kaa on ens kuus 7.9 Vantaa 8.9 Lahti kultsujen erkkari ja 14.9 Provoo :)

      Poista
  4. Heippa! Kyselit blogissani pari kysymystä. Kurkkua annan vain kerran kuussa (jos sitäkään) silloin, kun haluttaa antaa, koska Pepin kasvattaja sanoi, että se olisi hyvää lisäravintoa pennulle/kasvavalle koiralle/koiralle.

    Vältän myös antamasta ruokaa ennen treeniä, mutta meillä oli lyhyet näyttelytreenit (pentu) ja Nemo ei olisi muuten jaksanut kuumass päivässä. (enkä TODELLAKAAN halua viedä Nemoa taas Viikkiin eläinsairaalaan..."

    Mites te, tulen varmaan Porvooseen 14.9, voisin tulla kuvailemaan. :) Mulla mukana Poika-flatti (ei mun). (vastaatko blogiin, tääänx)

    VastaaPoista
  5. Joo on, minulla on EF-S 18-55mm eli se kit objektiivi :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3