keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Pultti treenailee

Maaliskuun spesiaali video on nyt päätetty ja se on - Tempun opetus, postaus- Laitan sivuun kyseyn että mikä temppu kiinnostaa, mutta saa myös kommentoida jos on tietty temppu mielessä!

 

Tässä vihdoin videota meidän alkuvuoden agilityistä. Muistaakseni kahden tai kolmen kerran treenit on videolla. Tuo on hyvin pitkä vdeoa, koska jätin myös epäonnistumisia videolle. Ollaan treenattu nyt aika paljon keppejä, ja vielä vähän enemmän pitäii treenata keinua ja puomia. Hyvin me kuitenkin ollaan kehitytty, ja kisaaminen alkais jo kiinnostamaan.

Toisin kun tokossa, jossa junnataan paikallamme. Ei vaan motivaatio riitä lähteä tonne loskaan tai jäätikölle treenaamaan. Tuntuu että siitä ei vaan tule mitään, muutenkin inhoan treenata toppatakissa ja siiä vielä treeniliivi päällä. Tuntuu aivan liian kömpelöltä. Mutta heti kun kenttä on jollain tavalla sula, niin me mennään ja laitetaan itsemme kisa kuntoon!!

 Keväällä TK2 ja kesä/syksy treenataan voittaja luokkaan. niimpä niin... Aivan varmasti, mä niin tiedän että sitten jos tulee lämmin kesä nii haluun vain päästä uittaa koiria. Ne ei jaksa treenata ja mä en jaksa treenata.

Jos tässä yks koulutustunnus per kevät, nii se on ihan ok. Okei, ylemmille luokille voi ehkä antaa vähän enemmän aikaa. Ois se nyt kuitenin kiva saada yks tva! Toki meiltä puuttuu velä näy tulos (eikö se pidä olla yli 2v saaneena), mutta ehkä sieltä hyvällä lykyllä yks H vielä saadaan.

2 kommenttia:

  1. Kyllä alle 2-vuotiaana saatu näyttelytulos riittää tokovalioitumiseen ainakin minun käsityksen mukaan :) Kunhan on vaan virallisesta näyttelystä saatu, niin se pitäisi riittää.

    Ja ps. kiva postaus! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3