tiistai 7. maaliskuuta 2017

Club Show

Pinja
 4.3 Oli Vantaalla kultasten Club Show, eli kultasten noutajien erikoisnäyttely. Mulla oli Koda mukana. Olin laittanut fb:see ilmoituksen että, voin auttaa handlaamisessa. Ihan vaan senkin takia että menisi päivä nopeammin, kun mulla oli yksi spesiaali veteraani narttu esitettävänä. Eli alusta loppuun piti olla paikalla. Sain onneksi kaksi yhteyden ottoa, yksi junnu narttu ja kasvattaja luokan avuksi, sekä varalle pu/pn kehään. Parasuros- ja parasnarttu kehään, en pystynyt sata varmana lupautumaan, kun ei tiedä miten omat koiran pärjää.

Ensimmäisenä vein Kodan avoimiin uroksiin, Koda esiintyi todella kauniisti häntäkin pysyi hllityssä asennossa liikkeessä. Koda sijoittui 4. ja sai todella kivan arvostelun:

 "4y. old, very stylish dog. Good head and expression. Super ? and topline. Balanced angelations. Good bone and feet. Fantastic mover, well presented"

Kodan kehän jälkeen minut huikattiin apuun ja vein yhden uroksen valio/sertiluokkaan, kokooma kehään. Yksilö arvosteluun sen vei yksi toinen, mutta kun kaikki palasi taas kehään niin menin uudestaan kehään. Kyseinen koira ei sijoittunut.

Ennen pu kehää mua kysyttiin voinko auttaa nuorten- ja avoimessa luokassa. Ne oli vielä vapaita, joten tottakai autan! Vähän vaan kylmiltään jouduin niiden kanssa mennä, kun ei ollut kunnolla aikaa tutustua.

Parasuros luokkaan pääsin taas viemään yhtä urosta, tämä koira oli avoimen luokan voittanut koira. Tämä koira oli todella mukava viedä, ja hänen komeus riitti muistaakseni pu 3 sijalle.

Tästä juoksujalkaa junnu nartun luokse, kokooma kehässä ei oikeen maltettu ravata. Onneksi kyseinen koira oli vasta vikana luokassa nii kerkesin vähän treenailla ennen yksilö arvostelua. Aika hyvin löydettiin yhteinen tahti. Sijoitusta ei kuitenkaan tullut.

Sitten nuorten luokkaan. Koira käyttäytyi kivasti, mutta jäätiin pois palkinto palleilta. Sama juttu avoimen luokan nartun kanssa.

Tässä välissä kerkesin hengähtää hetken, ennen spesiaali veteraaneja. Sinne vein ihanan mummon (Sonin puoli sisko) ai että mummossa riitti askel mittaa ja vauhtia. Eikä mkään ihme että juoksi itsensä ykköspaikalle, sai vielä kp:n joten jatkettiin kissaamista. Ennen pn kehää oli parhaan narttu veteraanin valinta ja nuorempi vetsku oli kyllä niin hieno että ei mikään ihme että se vei voiton. Lopuksi käytiin mummon kanssa vielä pyörähtämässä pn kehässä, ilman sijoituksia.

Lopussa oli vielä jälkeläis- ja kasvattaja luokat, missä olin auttamassa. Jälkeläis luokassa oltiin sij1, sitten sairaan nopeet koirien vaihdot ja kasvattajaluokkaan. Jossa oltiin sij2.

Kaikenkaikkiaan oli yhdeksän upeaa kultaista hihnan päässä, ei oisi näyttely päivä voinu mukavammin mennä! Kiitos kaikille


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3