sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Niin ylpeä


Tänään 4.12 Oli minun ja kultaisten ensimmäinen rally-toko koe. Mua jännitti ja en ollu varma mitä pitää tehdä missä ja miten paljon saa antaa apuja tms. Kun on seitseman vuotta harrastanut tokoa, niin rt:ssä apujen käyttöä opiti ihan opetella, että vähn rentoutuisi. Soni oli ensin radalla, ja sillä tuotti vaikeuksia käännökset, se oli hirveän kankea tänään. Ja eka eteen tulo piti uusia, kun se nyt ei mennyt ihan putkeen. Muuten suoritus meni ihan kivasti. pisteitä Soni sai 88.



Kodan kohdalla jännitys oli vähän jo laskenut, Koda lähti kivalla fiiliksellä töihin. Ja tekikin radan kivasti, ei mitään moitittavaa, vaikka seuruu voisi olla tiiviimpää. Pisteitä Koda sai 100. Koda voitti alokasluokan ja Soni sai tuomarin suosikki palkinnon. niin hienot miehet <3


Kokeesta lähdettiin suoraan Vantaalle mätsäriin, jossa mulla oli Soni, Koda ja sheltti Roope. Soni sai punasen nauhan, mutta ei sijoittunut. Soni seisoi todella kivasti kehässä, ja liikkui viellä kivemmin. Koda sai sinisen nauhan ja sijoittui kolmanneksi. Roopen kanssa saatiin sin-, Roope oli ekaa kertaa mätsärissä, mutta liikkui ja seisoi kivasti, tuomaria hän vähän väisti. 

 Ja ehkä ylhäällä olevasta kuvasta huomaa, niin on ollut muutama lainakoirakin viikonloppuna kylässä. Selma ja Roope oli siis viikonlopun hoidossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3