tiistai 23. helmikuuta 2016

Massakuuri osa 2

 Bolt on nyt ihan hyvän näkönen sivulta mutta päältäpäin toivoisin vähän lisää. En paljoa että pysytään treeni kunnossa, mutta silti se pieni lisä kilo sinne.
 Ja kyllä, olen ollut laiska ja kultaiset on edelleen trimmaamattomina.. Meillä on muutto tällä viikolla joten ehkä sitten, kun tavarat on paikoillaan saa aikaiseksi puunattua nuo. Kyllä trimmipöytä olisi kiva saada. Täytyy pistää se ostoslistaan hetikun vain mahdollista, selkä ei ihan tykkää kun laittialla kykin. Sekä kun koira on pöydällä niin näkee paremmin mitä on tekemässä.

 Sitten aiheeseen! Massakuuri jatkuu ja kyllä Kodalla on tullut niskaan ja alkuselkään uutta pehmeetä ja paksua karvaa. Toisin kun Soni joka kasvattaa turkkiaan mahasta ylöspäin, rajan näkee hyvin missä vielä vanhaa huonoa karvaa.
 Koda vaan lihoo todella tyhmästi, normaali koira alkaa leviimään kyljistä niin Koda kasvattaa ensin kamalan mahan ja toivottavsti alkaa kohta vähän leviimään. Koda siis lihoo niinkuin kissat, ensin kunnon pömppis ja sitten vasta massa.

2 kommenttia:

  1. Tämä sinun blogi heittää tekstit vähän hauskasti tuonne kuvien viereen. Tekee lukemisen pikkasen hankalaksi. :D Tähän tyyliin: http://elinann.otukset.fi/kuvat/Omia%20juttuja/nimet%C3%B6n.jpg/_full.jpg

    VastaaPoista
  2. Mun koneella, kännykällä eikä koulun konellaa näin tapahdu.. se johtuu siitä että sulla isompi tai pienempi näyttö, em tiedä miten saisin leveyden kaikille sopivaksi?

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3