torstai 17. joulukuuta 2015

Messari 2/2

Olin siis messarissa molempina päivinä, Lauananatina vein vain Härskin (kihaha), joka oli aivan upeasti ROP. Jäin myös isoihin kehiin, oli upeeta juosta yksi iso kierros isossa kehässä. Meitä ei siis enää valittu jatkoon. Sunnuntaina mulla oli Bolt mukana hengailemassa, Se käyttäytyi yllättävän hyvin. Kaikkia ois pitänyt päästä moikaamaan, ja siitä tavasta on päästävä eroon. En anna ikinä näyttelyissä tai missään yleisillä paikoilla koirien leikkiä enkä haistella. Bolt jäi hyvin Härskin omistajan kanssa, kun lähin esittämään Härskiä, joka sai vain EH:n.. Sain viedä myös Finan (Gorgi). Fina oli pikku pennuissa ja aivan upeasti Rop pentu. Lopuksi myös RYP 3 ! Oli kyllä mukava messari tänävuonna. 
Seuraava näyttely 17.1 Lahden ryhmis, minne on Bolt ilmotettu.




3 kommenttia:

  1. Meilläkin on paha tapa Aron kaa ku kaikkia pitäs päästä kattoo.. Tai no en mä ny tiiä onks se paha tapa mut ärsyttävää :D ja hei mekin ollaan tulossa Lahteen Aron kaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Must tuntuu et Boltissa ja Arossa on paljon samaa. Boltki tuhoo hiel ja kaikki narut ja takkien kiristys narun on parlita. Ja jee, nähää siel! Esitätkö Aron ite?

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3