torstai 17. syyskuuta 2015

running with happiness


 Aloitin tällä viikolla juoksemaan koirien kanssa, kuin viime viikonloppuna sain juoksuvyön vihdoin itselleni. Ylläri non-stopin vermeet ostin. Eli joustoliinan + jatkopalan ja juoksu vyön. Sonilla on jo viime vuoden messarista ostettu non-stopin vetovaljaat ja Kodalla on Zero DC:n puolikkaat vetovaljaat. Olen päässyt kerran kokeilemaan näitä kaikkia yhdessä ja kyllä oli hyvät! Tuo vyö on suunniteltu juoksemiseen ja sen kyllä tunsi, vähän vielä totuttelemista niin joustaviin hihnoihin. Ja en todellakaan ymmärrä miten kukaan haluaa normi hihnaksi juostavan taluttimen.


Tänään sain juoksu housut, topin, takin ja kännykkähihan. Nyt oon niin motivoitunut juoksemaan! Ja kyllä minä tarvitsen uudet mukavat hienot jutut jotka motivoi. Mutta mulla ei ollut mitään näistä aikaisemmin, ja uskon että on paljon mukavampi juosta näillä vaatteilla v.s normi vaatteisiin.


Kuvasin pari päivää sitten treeni videot, toivottavasti tykkäätte niistä. Minusta ollaan Boltin kanssa edistytty todella paljon uhmaiästä riippumatta. Kodalla on etutassujen polkuanturat (ne mitkä on ylhäällä) taas kipeenä ja siksi pomppii noin paljon seuruussa ja myös siksi ei tehty paljoo mitään. Sonin kanssa vaan vähän hömpöteltiin ja pidettiin hauskaa, en tiedä koska jaksaisin alkaa treenaa kunnolla. 





1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3