maanantai 14. syyskuuta 2015

Ei tuu mitään...

 Viime viikonloppuna oli Porvoossa koiranäyttely, näyttely oli mun "treeni kentällä" eli aivan kotini vieressä. Oli kyllä kiva kun pystyi viedä koirat himaa ja silti jäädä näyttelyyn hengailemaan. Mulla oli Koda ja Bolt mukana ja vein myös Bertan ja spk Karon. Kultasen tuomari oli vähän mitä oli... Arvosti vaaleeta ja viistoperäistä.. Mutta ihana sää oli koko viikonlopun, joten olin kummatkin päivät alusta loppuun näyttelyssä.
 Koda sai säälittävän EH:n ja tiedän että joillekkin se voisi olla hieno juttu, mutta Koda on minusta ERI:n arvoinen koira! Laitan molempien arvostelut alas. Koda käyttäytyi hienosti niinkuin aina. Kodan seuraava näyttely on ens kuussa seinäjoella. Boltilla oli sama vastustaja kuin Vantaalla ja hävisi sille taas.. Tällä kertaa kumpikaan ei saanut KP:ta. Boltkin käyttäytyi kivasti, vähän on häntä korkealla liikkeesä, sitä yritetään treenata pois. Ja täytyy myös treenata se ravaamaan nopeampaa, tiedän että pystyisi ravaamaan paljon kovempaa. Bolt seisoi hyvin ja antoi tuomarin tutkia hyvin.
 Kodalla oli tuomarina Harri Lehkonen
Arvostelu " Keskikokoinen reippaasti esiintyvä uros. Oikean muotonen pää. Hieman etuasentoiset eturaajat. Lavat saisivat olla viistommat. Riittävät takakulmaukset. Hyvä rungon pituus. Hieman korkea asentoinen häntä liikkeessä. Oikeanlaatuinen turkki. Liikkuu leveästi edestä ja ahtaasti takaa. "
AVO EH
 Boltilla oli tuomarina Charlotte Höler
Arvostelu " Charming puppy, Good size but he is very fine in bones and a bit narrow  in chest and body, he needs to mature a lot. quite good head, needs more pigmentation. perfect stop and still. well filled (Forefolle??) Nice (angulated??) . Good paws but i would like (stabuer??) movement his is a dog."
PUP 2
 Haluaisitko mun treenesitä video materiaalia? Jos joku päivä olisi hyvä sää kun meen treenaamaan, niin voisin ehkä saada viedeolle mun treenit. Jos jotain kiinnostaisi katsoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3