lauantai 6. kesäkuuta 2015

Loviisan mätsäri

 Torstaina oli Loviisassa mätsäri johon osallistuimme. Autossa oli Emma, Milla, Koda, Bolt ja minä. Milla ja Koda osallistui lapsi&koira kisaan. Ja minä menin Boltin kansa pentukehään. Emma oli vain kuskina. Ensin oli lapsi&koira kehä jossa taisi olla seitsemän osallitujaa. Milla ei siis ikinä ole edes käynyt turistina mätsärissä. Ja Keskiviikko iltana mulle tuli idea, että Millihän voisi osallistua sinne. Eikuin tuumasta toimeen ja ilta ja to aamulenkillä treenaamaan. Tuli itselle sellainen outo tunne "oliko tää oikeesti noin vaikeeta alussa". Kun Milla yritti seisottaa ja ylipäätä handlata Kodaa.
 Mutta sitten oli Millin ja Kodan aika mennä kehään. Eka seisotus meni ihan hyvin, mutta eka juoksu kierros vähän meni äheltämiseksi, kun Koda yritti tulla mun luokse. Muuten loppu meni tosihyvin! Loppujen lopuksi Milla ja Koda sijoittuivat kolmanneksi <3

 Sitten oli Boltin vuoro. Meillä oli vatsasa 8kk kultsu pentu. Bolt meni todella kivasti! Ainut oli että Bolt ei ihan nätisti antannut näyttää hampaita.. Muuten oli upea pentu! Seisoi ja juoksi oikein mallikkaasti! Saatiin punainennauha ja sit pieni pissatus lenkki ja odottamaan kehää.


 Lopuksi meidän vailttiin PUN 2 <3 <3 jee jee!!
 Harmitti ettei siellä olltut pokaaleita tai ruusukkeita muttamuuten oli ihan kivat palkinnot! Tai ainakin koirat tykkäs.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3