torstai 14. toukokuuta 2015

niin lähellä, mutta silti niin kaukana

 Tänään oli Helsingin vinttikoira keskuksessa näyttely jossa oltiin viiden koiran voimin. Tuomarina oli Tuula Savolainen. Mukana oli Koda, Into, Onni, Bertta ja Mimi. Tänään meidän urokset pärjäsi hieman paremmin, kuin tytöt. Viimeksi oltiin pu4 tänään pu3 entä ensi kerralle ;) ? Kesäkuussa ollaan kai menossa ainakin yhteen näyttelyyn.

Kodan arvostelu" Hyvät mittasuhteet ja raajakorkeus. Kaunislinjainen pää. Tummat silmät ja pehmeä ilme. Tilava, joskin lyhyt rintakehä. Lyhyehkö rintalasta. Hyvin kulmautunut takaosa. Hyvä raajaluusto. Yhdensuuntaiset tehokkaan liikkeet. Hyvä turkki, hapsut ja häntä "


"Koda" Tk1 Tk2 Willowfield's Fast And The Furious AVO ERI, AVK1 SA, PU 3 VARASERT
"Into" Willowfield's Duudson The Man VAL ERI, VAK2 SA 
"Onni" Mäkiharjun Believe In Wish VET ERI, VEK1, VSP VET
"Bertta" Willowfield's Golden Cinderella JUN EH
"Mimi" Skylock Mad Madam Mim AVO EH


 Tänään alkaa kituviikko.. Viikon päästä saatte toivottavasti söpistellä täällä pentu kuvia. Tänään kasasin häkin valmiiksi. Boltille oon ostannut vasta kaks lelua ja huivin. Ruoan ostan ens viikolla, muut tavarat haluun ostaan Boltin kanssa, että pääsee vähän kauppoihin ja autoon. Panta ja hihna tulee pentupaketissa, mutta uuden hihnan ostan ainakin aikas nopeasti. Kuppi on jo entuudestaan ja eipä siinä varmaan paljoo muuta tarvii. Mitä teillä on yleensä valmiina pentua varten? Toki on vähä eri onko eka koira vai onko jo entuudestaan perheessä koiria. Pidättekö pentua häkissä/aitauksessa missään vaiheessa? :) Itse oon kokenyt hyväksi pitää pentua sen yksin ollessa häkissä ja totuttaa että se on mukava paikka ja siellä on oma paikka. Koda oli pentuna yöt ja yksin olot häkissä ja silloin ei päässyt tuhoamaan. Oppi nopeasti sisäsiistiksi ja oppi olemaan hiljaa, nätisti ja rauhassa häkissä kuin häkissä. Se helpottaa paljon kokeissa ja näyttelyissä. Joten Boltkin joutuu totuttelemaan häkkiin.

6 kommenttia:

 1. Mitä kameraa/objektiivejä käytät? :)

  VastaaPoista
 2. Meillä ei tainnut olla Tidiä ja Danaa varten valmiina mitään. :DDD Taino kuppeja, kippoja, pantoja ja remmejä löytyy talosta aina sen verran että niistä riittää alkuun, mutta kyllä kaikille on tullut ihan omat tavarat kuitenkin hommattua. :) ja Danalla on nyt oma pentuaitaus jossa se on yöt ja yksinoloajat, Tidin ja Kiian pentuaikoina asuin vielä äitini luona ja heillä oli portilla rajattu tila kodinhoitohuoneeseen. :)

  Koitahan jaksaa odottaa vielä viikko pentua! Ja onnea uudesta pennusta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea jo etukäteen vauvasta ♥__♥ !!
  Mulla on toi Hemmo ihan vauvasta viettänyt aikaansa häkissä, etenkin alkuun yksin ollessaan ja nyt se on helppo heittää sinne näyttelyissä ja muuten tarpeen tullen :D

  VastaaPoista
 4. Olisko sulla mitää nimiehdotuksii mun blogille? Blogi siis kertoo kahdesta bordercolliesta Njodista ja Remistä.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3