keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

kennelliitonnuorten tokoleiri

 Viikonloppuna oli kennelliitonnuorten tokoleiri Klaukkalassa. Ekana päivänä Juha Korri piti meille koirien vieteistä luennon, loppu päivän sit leikittin. Koda on aina ollu hyvä leikkimään, vetää tosi kovaa ja pitää otteensa.
 Lauantaina oli sit pelkkää treeniä. Me otettiin seuraamista, sain taas vinkkejä vinouteen, mut aika paljon samaa mitä oon jo ennenki kuullu. Toisissa treeneissä otin luoksarin pysähdystä, se ei menny ihan nii hyvin ku se voisi mennä. Mutta hallissa oli tosi huono alusta.
 Sunnuntaina oli Pernillan luento uusista säännöistä, niitä oli kiva kuunnella. Kyllä alo luokka kuulosti niin hauskalta, en jaksa odottaa että pääsen sinne. Kodan kanssa otettiin sunnuntaina ohjattua noutoa joka meni todella hyvin! Ekaa kertaa otettiin ja ei tehnyt yhtäkään virhettä. Tehtiin myös uutta merkin kiertoa. Toisissa treeneissä otettiin jääviä liikkeitä, joissa Koda perseili seisomisessa..

 Yhteis treeneissä otettiin uusien sääntöjen EVL:llän 1,2 liike. Eli istuminen ja paikkamakuu samassa. Istuminen on piilossa 2min, sen jälkeen kehän laidalta laitetaan vuorotellen koirat maahan. Maassa ollaan 1min jonka jälkeen luoksetulo vuorotellen. Se meni ihan tosi yllättävän hyvin Kodalta.
 Leiri oli kaikin puolin mukava ja jos joku kanssa leireilijä lukee tätä niin kiitos kaikille! Mahtava porukka <3
 Koda käyttäytyi niin hyvin siellä, pidin sitä tosi paljon vapaana ja Koda kuunteli niin hyvin. Ja tietty nautti kaikkien rapsutuksista. 15.3 on tokokoe jossa Pernilla tuomarina ja koe on viellä maneesissa.. kyllä jännittää, mutta kaikki pitää peukut pystyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3