lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulu on jo ovella





Ensiviikolla on jo joulu, eikä ole edes lunta maassa. Ei ole yhtään joulu fiilistä muuton keskellä ja ulkonaki näyttää ku ois syyskuu. Ensi viikon sunnuntaina on jo meidän muutto omaan kotiin. Tänään käytiin alottamassa keittiön kaappien maalaamista. Kyllä siinäki oma hommansa kun täytyy antaa maalien aina kuivua niin kauan, että joudutaan aika monena päivä nyt käydä päivittin siellä. Ei siinä muuta, mutta kun ei ole mitään millä liikkua niin tuo n. 4km matka on ihan tarpeeks pitkä kävellä päivittäin edestakas. Plus sit koirien lenkit. Mutta ihanaa on päästä tekemään omaa kotia pikkuhiljaa oman näköiseksi.
 Kodan korvalle kuuluu hyvää, maanantaina saadaan tikit pois. Pari kertaa Koda on saanut haavaa vähän auki, niin että sieltä on tullut verta tai muuta nestettä. Korvan leikattu kohta on kyllä vähän turvonnut ja siellä selvästi nestettä. Mutta muten haava on siisti ja Koda on hyvin antanut korvan olla.









 Mutta vaikka kuvia olikin aika paljon samanlaisia niin toivottavasti tykkäätte kuvista, en osannut itse päättää mitä karsia pois.. Taidan tässä vaiheessa toivottaa mukavaa joulua, jos ei ennen joulua "tavata".

2 kommenttia:

  1. Ymmärsinkö oikein että oot muuttamassa omaan kotiin? Ja jos oot niin lähteekö Soni ja Koda sun mukaan? Ja ihania kuvia:) <3<3

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3