lauantai 15. marraskuuta 2014

uusi tuttavuus


 Siinä se on kaikessa komeudessaan, hyvän ystäväni Nooran uusi hevonen. Todella upea norjan kylmäverinen, Hopsu. Pääsin tänään tutustumaan tähän ihanuuteen joka saapui tällä viikolla. Todella upea ulkonäkö sekä ihana hoitaa ja laittaa. Ja vielläpä mukava ratsastaa, mitä nyt ravuri kuumenee ravatessa, mutta jaksaa silti kuunnella. Mentiin Nooran kanssa vuorotellen selkään, Noora koeajoi ensin hepon joka yllätti positiivisesti. Noin puolessavälissä minä pääsin selkään.

Mutta ei siitä enempää.. Huomenna on mölliagi, jonne olen menossa Sonin ja Kodan kanssa. Sieltä toivottavasti sitten jotain positiivisia uutisia.

Asia joka ei ainakaan vielä kuulu tänne blogin puolelle niin saatiin vihdoin asunto, muutto on loppu-/alkuvuodesta. Ei ollut hirveän helppo homma saada kämppää noiden koiruuksien kanssa.. Mutta saattaa olla, että laitan sitten jotain asunto juttuja tänne jos vain jotain kiinnostaa?








 kaikki ylhäällä ©minä ja alhaalla © Noora


4 kommenttia:

  1. Saanko kysyä ehkä hieman tyhmän kysymyksen, mut miks tuolta Hopsulta on ajeltu ajeltu karvat tuollee hassusti, että osa on pitkää ja osa ei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eihän se mikään tyhmä ole :D ja tämä on tullut Norjasta ja siellä ehkä vähän eri tapa glipata, tai jotain. tai sittten hepo hikeoo enemmän mahasta.

      Poista
    2. Tolla tavalla klipataan suomessakin :) se on ihan normaalia. Tarkempaa syytä en osaa sanoa että miksi vain tolleen "puolet" on klipattu mutta kai siihen joku syy sitten on :D en ole perehtynyt mutta ihan normaali tapa tuo siis on sen verran osaan sanoa :D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3