keskiviikko 5. helmikuuta 2014

pulkka kainaloon ja matkaan!

Tänään päivälenkillä käytiin pulkkailemassa. Uutena vetäjänä oli Mimi (kaikista tummin). Aluksi pulkka oli ehkä ekaks tai tokaks pelottavin jottu koko evoluutiossa.. Mut siinä kohtaa ku Soni ja Koda lähti täys into päällä juoksemaan, ei siinä kohtaa enää pulkkaa kerenny ajatella. Minä ja Samu molemmat oltiin kyytiläisinä, mutta Samusta nyt vaan kuvia ku mä otin vaa kuvia. Ainut pieni miinus puoli pulkkailussa on, lumi joka lentää naamalle.

Tänää taas huomas sen että vaikka kultsu ei mikää super iso koira ookkaa, nii en mä noita omiakaan (S&K) pystyis pitämään, jos ne oikeesti lähtis menemään.. Tänään tultiin mäkeä alas.. minä mahallani x) ainoa jarrunu oli Liinu joka ei halunnu juosta :D Ei siinä kohtaa huudot tuntunnu menevän korviin asti.. täytyi vaan toivoa että tulovassa ojossa ei ole mitään muuta kun lunta.

Jos sinulla on koira jolla on mahdollisuus tehdä tätä ja olet itse edes hitusen innostunut, niin oikeasti pulkkailu on niin hauskaa puuhaa koiran kanssa. Tai mikä parempaaa koirien kanssa! Vaikka välillä lennellää ja hihnat solmussa, mut ei se oo niin justiinsa! Tottakai täytyy muistaa, koiran vaatimukset: Paino yms.. Ja oikeanlaiset valjaat ettei paikat menen rikki.

Kuvat kertoo enemmän.. :D





Miksi tämä näyttää niin raa'alta kuvalta :DD














värisuora <3 ( Liinu, Soni, Koda, Mimi )




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3