keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Messari vol. 2

Sunnuntaina viimen Messaripäivä. Kultsu kehät oli tyhmästi kahdessa eri kehässä. Pennut ja nuoret oli eri kehässä kun muut. Ja meiltä Mimi oli nuortenluoksassa. Mä vein Mimim, joten en Kodaa päässyt viemään kun aateltiin et en kerkeis. Oisin kyl kerenny, mut ei voi mitää. Koda meni hienosti Miiankin kanssa. Mimi NUO EH. Ja ihan kiva arvotelu. Koda oli JUN ERI JUK-. Ois sij. kilpailuluokas jos ei ravissa häntä ois ollut niin korveella.. Höh. Noh ei voi mitää, nuori uros kun on. Sunnuntaina messarisa meni ähän pidenpää, kun oli hitaampi tumari ja käytii Saaran kaa sit vähä kiertelee. Kodalle ostin valjaat jotaka on oikeen kokoset nii pääsee sit Sonin seuraks vetämään.
 Kodan arvostelu: Maskuliininen erinomainen uros, hyvät mittasuhteet. Esitetään erinomaisessa kunnossa. Maskuliininen pää, Hieman voimakas kaula-osa, Ystävällinen ilme, Hyvä pigmentti: ryhdikäs kuiva kaula, Erinomainen ylälinja, olkavarret saisivat olla viistommat. Erinomaiset taka kulmaukset, hyvä luusto. Liikkuu sivulta ryhdikkäästi hyvällä askelmitalla. Hieman ylpeä hänen hännästään, liikkeenä hyvät takaliikkeet, Löysät etuliikkeet, Ihana iloine luonne.
Tuomari: Kati Heiskanen
Into




2 kommenttia:

  1. Aika ''suorat'' taka kulmat saaneet erinomaisen arvostelun o.O Mutta se on toki tuomari kohtaista :) Kaunis uros silti ja onnea, vaikkei sijaa tullutkaan :)

    VastaaPoista
  2. Kodalle on hyvät taka kulmaukset, mutta polvi kulmat aika heikot.. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3