lauantai 13. heinäkuuta 2013

WaU !!!!!!!

Tänää lähettii kymmenen aikaa ajamaa kohti Hyvinkään näyttelyy, jonne ei ollu erityisen isot odotukset. Koda sekä Mimi tiputtaa turkkia ja liinu nyt on vähä Liinu. Meijjän ei tarvinnu onneks kauvvaa odottaa ku Koda pääs kehää ja Olin iha varma et Koda jäis toiseks.. Mut eiii.. JUN ERI ja sit JUK 1 sain jännityksellä odottaa et saanko SA:n (Serti arvon). Koska kyseinen tuomari ei ollu antannu Novascotannoutajille yhtää SA:ta. Mut JES Koda sai SA:n Sit vaa PU (paras uros) kehää odotellen. SA:n saanneita ei ollu montaa mut olin aika varma et Koda ois 3. tai jotain. Et saatais vara-sert. Mut ehei Koda oli PU1 Ja sai ekan Sertinsä!! <3 Sit heti Mimi lennosta kätee ja kehää.. Miminkaa ei ollu todellakaan isot odotukset, ku se on vähä karvaton ja tekee jouksuja joten kyöristää vähän selkää.. Mut Mimiki repäs ja voitti oman luokkansa ja oli kaikista nartuista ainoo joka oli saannu SA:n joten siinä oli tän päivän PN Mimi ja PU Koda :D Sit vaa Kaks taliaivoo tappelee Ropista ja VSP: titteleistä.. No Koda oli ROP:ppi Täs välissä oli Liinu ollu ROP vetsku <3 Koda että Mimi sai siis ekat sertinsä ja oli Super yllätys Mimille jolla ei ollu ees aikasempaa SA:ta. Saatii sit odotellakki vähä kauvvemmin ennen lähtöö ku oltii suunniteltu et koirat kehää ja sit lähettäis suoraa.. Mut jäätii sit oottaa ryhmä kehiä jossa ei sit pärjättykkää.. Kotiin päin ja kotipitzan kautta!! 

Kodan arvostelu:  Good size & fornat. Good bone. Nice masclune head with beautiful soft expressing, correct eyes and ears, eledant ?neel? , Good tupline correct talset& carriage, well developed chest. Very good guarters angulations, sownd Free movement








 Huomenna ois n. klo 03:30 lähtö kohti Virtoja jossa odottaa Kodan taipparit :D huuui.. Kaikilla peukut pytyy n. klo 08-09!! Sit alkaa gr-leiri!! Joten seuraava postaus tulee varmaa vast ens la tai su ja siin on sit paljon leiri kuvia ja tietoo taippareist ;) 

6 kommenttia:

  1. wau, onnea, oletteko ilmoittaneet Kodaa nyt näyttelyihin metsästämään lisää serttejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :9 Joo nyt ens vkl lähetää Latviaa metsästää Junnu sertei :)

      Poista
  2. Mites taippareissa meni? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taipunnu :D Laitan lisä tietoo koko leirist ku vaa saisin aikaseks :D nyt oon ollu tosi laiska..

      Poista
  3. Onko leiristä tulossa postausta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul jäi se vähä välist ku olin nii väsy ja oli paljon tekemist nii ei taida tulla :/

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3