keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tekemistä Tekemisen pärää..

Viime torstaina käytii aamupäiväst Nicen ja Samun kaa metässä ja koiria oli mukana Soni, Koda, Make Emmi ja Vertti. Koirat sai juosta vapaana ja yllätyin siitä että Soni jolla ei oo nii hyvä luoksetulo, kävi varmistelemassa muutaman minuutin välein et tullaa viel peräs, toisinku Koda joku yleesnä tulee heti kutsusta nii veteli siel nii kauvvan ennenku se kutsuttii luokse. Mettä lenkin aikana ampiainen pisti Verttiä päähän, mutta piikki ei jäänny kiinni eikä kohta alkannu turpoomaan. Torstain iltana oli viellä Kodan agility, joka ei ollutkaa sillä viikolla joten menin treenailee hetken aikaa yksiksee.  mm. kontaktei. Torstaina piti viellä pakata kun pe aamuna aikanen lähtö kohti Forssaa..
 














Perjantaina n. klo 8 ylös ja kohti Forssaa jossa odotti lauvvantaina SNJ:n näyttely (SNJ=Suomen Noutaja Järjestö) Menin Saaran kyydillä ja meijjän piti mennä jo pe ku Saaran piti hakee tuomareita lentokentältä ja mä olin auttamassa rakentaa näyttelyy. Yövyttiin vkl Forssan Scandic hotellissa. Koirian oli Skylock Mad Madam Mim "Mimi"  , Willowfield's Diva In Silk "Alma" ja tietty Willowfield's Fast And The Furious "Koda". Mua tultii pe iltapäivästä hekee sinne näy paikalle n. klo 16, jolloin meidän hotelli huone oli viellä siisti ja sängyt pedattuja, mutta kun palaan n. klo 22 hotellille nii mitäs muutakaan voi tapahtua kun Koda ja Mimi on jätetty keskenään ... Sänkyjen patjat lattiatta ja kaikkialla karvaa :D Lauvvantai aamuna oli herätys kello 08:00 jolloin Saara vei koirat ulos ja mä aloin pikku hiljaa ajatella ylösnousua, koska en todellakaan ole aamuihmisiä :D Noh siitä ku päästii liikkeelle nii mentii maukkaalle aamiaiselle. joskus puol 10 lähetti Tammelaa jossa näyttely sijaitsi ja siel sit meniki iltaa asti vaik siellä ei ollukkaa ku 200-300 kuonoa. Mutta Kultsujen tuomarit on tooodella hitaita.. Noh eka oli tietty Koda kehässä, junnu uroksia oli 12. joten aikas paljon.. ja Koda sai ERI 2. SA:n tuomari antoi vain ekalle :/ ois ollu kiva olla 1. nii ois päässy kisaa Junnu VSP ja ROP :) Mut kävin miten kävi.. Seuraavas menin kehää Mimin kanssa ja samassa luokassa oli käyttölinjanen kultsu nimeltä Renttu, jota pääsin myös esittämään. Mimi sain JUN EH ja Renttu JUN H. Sit viel Alma avoimee luokkaa josta tuli AVO ERI. Menin siitä sitte pikku hiljaa laittaa häkkii kasaa yms. kunnes tajusin et me joudutaa olee siel loppuu asti ku Saaran pitää tuoda kaks tuomarii takasin hotellille. Ryhmä kehät oli alkamassa ja mua pyydettii esittää kiharakarvasta noutajaa Riesaa. Ja tottakai mä suostun!! Oli kivaa esittää uuttaa koiraa ja uutta rotua.  Oltiin päästy ajamaan hotellille päin ku nähtii keskellä suoja tietä makaana vanhempi mies henkilö jolta tuli verta päästä.. Noh sit pysähdyttii autettii mies ylos ja soitettii 112. Jouduttii odottaa vähä vajaa 1h enneku lanssi tuli.. Sit päästii jatkaa matkaa ja päästii hotellille syömään.. Sit ei enää ollukkaa paljoo muuta ku koirien ilta ruokinnat ja sluibailuu :) Kodan arvostelu:
11 months old. Longer cast. Good head and expression. Lovely neck into very well laid shouldeis. Deal lovel topline and tail set. Well angulated tront and back. Promising youngster, very much still a baby. Needs to tighten in front on the move. He is rolling. Ideally would prefer shorter couplings and better tail carriage. Dropping coat but a lovely boy! JUN ERI JUK 2

Willowfield`s Fast And The Furiou " Koda" 11kk <3

















Renttu



Sunnuntaina sit aamupäiväst lähtö takas kohti Porvoota ja menin suoraa Saaralle jonne Sonin veli Into tuli trimmattavaks ja trimmin jälklee mini treeni 14. pvä tulevaa taippareit varten.. Ekaa kertaa Kodan elämässä pupu jälki jonka koda teki ku vanha tekija ja sit yks Lokin haku. Tänää (tiistai) sit viel Samu vei mettää kaheksan dymmyy josta Koda toi käskysta kuus. En halunnu haettaa enempää jotta ei into lopu, ja Soni sai sit hakee ne jotka sinne jäi.. Ja koska mun koirill aon MAAILMAN paras kasvattaja Joka prodeeraa mun treeniliivin ja siit tulee nii hieno!! Tulevana lauvvantaina on Hyvinkään näyttely ja sit su on taipparit ja leiri alkaa. 

Prodeeraus tulee treeniliivin taakse tästä kuvasta!
Ja tässä siitä piirrustus :) !! 

4 kommenttia:

  1. oletko leirillä koko viikon?

    VastaaPoista
  2. juu olen kans tulos su-pe:) viidmaa.blogspot.com
    sori ano ku oon kännykäl : D tuutko muuten molempien koirien kans?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmaa huomasitki jo et joo tuun molempien koirien kaa :D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3