tiistai 11. kesäkuuta 2013

missikilpailuja


Sunnuntai aamu klo. 03:15 lähö kohti Tuuria! En ollu nukkunnu minuuttiakaan sinä yönä, joten oli tiedossa pientä väsymystä iltapäivästä. Matkalla Tuurniin pysähdyttiin kerran yhelle ABC:lle ja siel Samu ja Saara osti kahvi ja mä ED:in ja sipsii. ED:in voimalla sit pysyttii hereillä. n. klo 08 oltii Tuurin ja paperit kysyttii pistareina joten näyin vaa Kodan paprut ja kaikki oli ok, sit vaa odottelee et kehät alkaa. Kehtät alko joskus kympin aikoihin. Reiska meni eka kehää, ja ERI tuli ja sit viel AVOK 3 SA! Olin tai oltii ilosii siitä koska parille samantyyppisille koiralle anto H:n. Sonin veli Into oli AVOK 2 SA ja V.SERT!! Koudimuksen vuoro oli ja ERI tuli mut sit ei enää kelvannu mun haukku. Edelleen ahdas takaa.. Sit oli PU. kehä jos esitin Reiskaa, josta suoraa koiran vaihto ja Miminkaa kehää. Mimilleki ERI. Saara meni Alman kaa eka kehää, mut sit ku vapauduin toisest kehäst nii menin yksilöarvosteluu Almankaa. Alma sai myös ERI:n ja sit viel AVOK 1 SA. Alma liikku ihan mahtavasti!! Mut ei sit pärjänny enää PN kehäs.. Sit oli viel kasvattajaluokka , jossa vein tottakai Kodan! 2. ja KP tuli! Näyttelyn päätteeks kävin Samun kaa Tuurin kyläkaupas äkkii. tuurissahan oli nyt vkl olllut trompeja, nii tulipaha sellanenki nähtyä! Se oli siistii ja pelottavaa samaaaikaa. Teltat vaa lenteli siel.

Kodan arvostelu: Erinom. tyyppiä, hyvinkehittynyt 10kk vanha uros. Kuono-osa tulee viellä täyttyä ja myös silmien alle toiv. hieman lisää täytettä. hyvä kaula, erinom. selkälinja & hyvä hännänkiinnitys. Sopiva eturinta ikäisekseen. Hyvä vahva raisi. Riittätäv takakulm. Sopova raajaluusto. Liikkuu hieman kinnerahtaasti takaa, hyvällä sivualkeleella. Esiintyy edukseen.

JUN ERI Willowfield`s Fast And The Furious " Koda "





Samu ja Alma
Reiska

Alma

Koda

Koda




Mimi

Hallinnassa!!

Alma

Kasv.luokka

Mitäsitä turhaa pitää hihnasta kii..



TUURI

Pemu <3



 

Tänää aloin harjotella Kodan kaa mikä tarketti on ja mitä sille tehdään. Aika nopeesti se sen hiffas. Ku agis tarviin sitä, ku ei menää poika irrota.. IIIHAN eri meininkii ku Sonin kaa :D Soni irtoo vähä liianki hyvin :D Sit vähä muistuttelin Sonille seuraamist yms. mut en oo viel alkannu treenaa voittaja luokan liikkeit.






Koda 10kk "sivu"

Koda 10kk "seuraa"












Kesken treenien tuli nii hirvee hätä et oli pakko menää..

 Söpönä <3














 





Melkein kaikki kuvat (c) Samu  

2 kommenttia:

  1. tosi kiva blogi seurata, onko paljon näyttelyitä tulossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ja kiva tietää :) Nyt on tiedossa Kodan kaa vaa ens kuussa snj:n (suomen noutajajärjestö)Näyttely ja sit heinäkuun vika vkl ois tarkotus mennä Latviaan :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3