sunnuntai 19. tammikuuta 2014

KoiraKaveri!!

Melkein ihastuin gottoneihin :>
Tänään päättyi kahden päivän mittainen kaverikoira koulutus. Eilen koko päivä oli teoriaa, kuinka homma toimii ja mitä siihen vaaditaan. Minä en saa viellä kunnolla toiminnassa olla mukana,

Tänään oli koirien testausta, miten reagoi koiriin, ihmisiin, eri välineisiin mm. pyörätuoli, rullaattori, kävelykepit. Soni ei turhia hätkähdellyt. Mutta ei ne ihmisten rapsutuksetaan ollu ihan ekana mielessä kaikkien hajujen ja uusien koirien keskellä. Kaikki meni hyvin, ei edes viitsinnyt väistämään kohti tulevaa pyörätuolia.

Joten... Minulla nyt sitten kaverikoira testin läpäissyt kultainennoutaja TK1 TK2 Willowfield`S Deal Me Hearts "Soni" <3 Minun oma kaverikoira!! Toivottavasti meidän ryhmä pitää hyvin yhtä ja saadaa mukavia tulevia tapahtumia, koulutuksia ja muutenkin mukavaa ryhmähenkeä. Että kaikki olisi iloisesti ja aktiivisesti mukana.

 Tulevaisuudessa innostuneet pääsee toimintaan mukaan ihan vain ilmottautumalla meidän "pää henkilölle", joka vaihdetaan vuosittain. (näillänäkymin) Tällä hetkellä toimihenkilö on Mia Liljeberg. Ihan viellä ei varmaankaan mukaan pääse, että saadaan eka vähän sovittua sääntöjä ja että kuka hoitaa mitäkin esim. kuka/ketkä hoitaan uusien koulutuksen yms. Tervetuloa kaikki innokkaat ja aktiiviset. Kaikkia tarvitaan! :) Koirien alaikäräja on 2v ja niinkuin jo sanoin omistajan täytyy olla 18v täyttännyt, että pääsee käynneille mukaan. Mutta alle 18v niinkuin minä pääsen tapahtumiin ja koulutuksiin mukaan. Koiran täytyy olla rokotettu ja perus terve. Koirattomiakin tarvitaan mukaan toimintaan!


koska siihen vaaditaan että on täyttännyt 18vuotta. Joten kahden vuoden päästä sitten pääsen kunnolla mukaan.

1 kommentti:

  1. hahahha voi luoja Makesta ei ikinä olis tohon :D vaikkakin tiiän ettei se pääsis jo sen takia että on vaihtanu koti, mut make ulisee ja pelkää kaikkee ja kaikkia :DD:D:DD

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3