tiistai 16. huhtikuuta 2013

just ja just.

Vanha kuva (c) Samu 
14.4 eli viime sunnuntaina oli Sonin kolman avoimen luokan startti. Koe oli Tuulossa eli Hämeenlinnassa, Koe paikka oli ihan kamala! Se oli kauppakeskuksen parkkipaikka ja kaiken huipuks siin ihan vieres oli mätsäri.Siel parkkikses kaiku iha sikana ja ei aina ees kullu mitä tuomari sano ku koirat haukku ja ihmiset hölötti. Mut onneksSonil meni ihan ok tämä koe tää oli siin meidän 3. koe ja eka ykköstulos :) Olin onnellinen! Nyt ois sit ehk täs kuus viel koe mut viim 1.5 on koe. Tuomarina meil oli Harri Laisi, joka on tosi mukava tuomari. Menin sinne Saaran eli Sonin ja Kodan kasvattajan kanssa ja sit Samu tuli mukaan. Ens vkl ois sit Hyvinkääl ja Vantaan Kodan näytelmii!

1.Paikalla makaaminen  10
2.Seuraaminen taluttimetta  8
3.Maahan meno seuraamisen yhteydessä  9
4.Luoksetulo  5
5.Seisominen seuraamisen yhteydessä  8,5
6.Noutaminen 9
7.Kauko-ohjaus  8,5
8.Estehyppy  7
9.Kokonaisvaikutus  8

TK1 Willowfield`s Deal Me Hearts " Soni " 161,5p ja AVO1 !! 5. sija

Tuomarin kommentteja: Koira jätättää seuraukses täyskäännöksen yhteydessä, mutta kirii hyvin. Luoksetulo liian vauhdikas et ei ees ehtinny pysähtyy. Suorittaa kaikki tehtävän iloisesti.



Kodan veli Rudi  Tulee meille ens kuus kuukaudeks hoitoo :D Mitäköhän siitki sit tulee :D Rudi oli meil hoidos ku se oli n. 10viikkonen mut nyt jäpikät on jo 8kk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! <3